Shakshuka

Shakshuka


Shakshuka is een eigerecht dat veel in Arabische en Noord-Afrikaanse landen wordt geserveerd. Een shakshuka is in basis een gepocheerd ei met een saus van tomaten, uien, chili en komijn. Daarnaast kun je van alles toevoegen aan de shakshuka. Hierdoor is het ook een ideale manier om restjes op te maken. Dit gerecht is heerlijk om met een stuk Turks brood of pitabroodjes te eten als lunch of avondmaal. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Ciska Brantz Bierens
  • Ivonne Niessink
  • Sabrina Pater
  • Foody redactie
  • Wil Joop
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Shakshuka met ballen
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
On a budget: Shakshuka
 29
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.