Shakshuka
Shakshuka is een Arabisch gerecht van gepocheerde eieren in tomatensaus. Eigenlijk is shakshuka in alle opzichten een topgerechtje. Het is super gemakkelijk om te maken, snel, je hebt er maar één pan voor nodig, bevat eiwitten, veel heerlijke kruiden en is vol van smaak. Kan niet beter toch? In Arabische landen wordt dit veelal als ontbijt gegeten, maar het is toch iets te pittig voor op de vroege ochtend. Maar deze heerlijke kruidge saus volstaat ook prima als lunch, of serveer als avondmaaltijd met rijst en een frisse salade. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |