Shakshuka met sardines
Shashuka is een gerecht waarbij eieren gepocheerd worden in een mengsel van paprika, tomaat, ui, pepers en specerijen. Er is eigenlijk niet echt een vast recept voor, dus je kunt hem maken zoals je zelf wilt. Een ideaal gerechtje dus om restjes mee weg te werken. Door gebruik te maken van alleen maar verse ingredienten is het ook nog eens gezond. Simpel, snel en super lekker. Garneer de shakshuka met gehakte peterselie of koriander en zet de pan zo op tafel. Serveer met vers brood. Heerlijk als ontbijt, lunch of als diner. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |