Sinaasappel-chocolade bavarois

Sinaasappel-chocolade bavarois


Nadat je deze sinaasappel-chocolade bavarois hebt geproefd wil je voorlopig niet anders meer. Perfect om te serveren als dessert met Sinterklaas of Kerstmis. Of met Pasen. Of iedere andere dag eigenlijk. Helemaal niet zo ingewikkeld om te maken en zó lekker. Garneer de bavarois met geraspte chocolade en sinaasappelschil en serveer. Voorbereidingstijd: 40 min | Wachttijd: 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • ingrid
  • Suzanne van den Berg
Bavarois met mango en perzik
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Mandarijnpepernoot bavarois
 1
PhilippineLiefde voor Lekkers
Frisse citroen bavarois
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.