Sinaasappelcurd

Sinaasappelcurd


Het leuke van een curd is dat je het eigenlijk met elke vrucht (of combinatie van vruchten) kunt maken. Met dit recept maak je een heerlijk frisse sinaasappelcurd. Door zowel het sap als de rasp van de sinaasappels te gebruiken, met daarbij een vleugje citroensap, krijgt de curd een mooie volle en frisse smaak. Ideaal om te verwerken in taarten en gebakjes, maar ook door de yoghurt is het heerlijk. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Annabel.fleur
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.