Sints red velvet cake

Sints red velvet cake


Nog op zoek naar iets lekkers om te serveren op sinterklaasavond? Deze Red velvet cake versierd met veel lekkers is de ultieme sinterklaastaart! De typische red velvet kleur ontstaat door naast de rode kleurstof nog wat cacao aan het beslag toe te voegen. Zo wordt het felrode wat afgezwakt en krijgt de taart een prachtige diepe kleur. Versier de taart met nog wat chocoladekruidnoten en smullen maar! Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 35-40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.