Sizzling Vietnamese biefstukpuntjes

Sizzling Vietnamese biefstukpuntjes

Ingrediënten

2 personen

Deze heerlijke Vietnamese biefstukpuntjes staan in een handomdraai op tafel. De heerlijke marinade karameliseert lichtelijk, wat je vlees lekker knapperig bakt. Houd er wel rekening mee dat het vlees tijd nodig heeft om te marineren. Reken op minimaal een uur, maar nog lekkerder is een hele nacht. Serveer de biefstukpuntjes met choisam of paksoi met oestersaus.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Harriette Capelle
  • Joycewessels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.