Sizzling Vietnamese biefstukpuntjes

Sizzling Vietnamese biefstukpuntjes


Deze heerlijke Vietnamese biefstukpuntjes staan in een handomdraai op tafel. De heerlijke marinade karameliseert lichtelijk, wat je vlees lekker knapperig bakt. Houd er wel rekening mee dat het vlees tijd nodig heeft om te marineren. Reken op minimaal een uur, maar nog lekkerder is een hele nacht. Serveer de biefstukpuntjes met choisam of paksoi met oestersaus.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Liefieblondie
  • Katja Cocco
  • Harriette Capelle
  • Joycewessels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.