Slanke bloemkool couscous
Wie even een dagje lekker light wil doen en geen vlees wil eten is dit het perfecte recept! Namelijk couscous gemaakt van bloemkool, er komt helemaal geen echte couscous aan de pas. De bloemkool maal je fijn in de keukenmachine tot korreltjes en daardoor is hij ook nog eens super snel klaar. Omdat de maaltijd bijna alleen maar uit groenten bestaat voeg je er nog wat walnoten aan toe, die zorgen voor extra ijzer en de feta bevat vitamine B12.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |