Sloffentaart voor Pasen

Muffins met citroen en bramen


Deze sloffentaart maakte ik speciaal voor pasen. De sloffenbodem maak je volgens dit recept. Het recept gaat uit van 2 sloffen, genoeg dus voor het hele paasweekend. Is dat teveel van het goede, dan halveer je alle ingredienten. Als topping gebruik ik mascarponeroom, maar het kan ook met banketbakkersroom of Zwitsere room. Afwerken met paaseitjes en vers fruit. Heerlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.