Smashed potatoes

Smashed potatoes


Een knapperige buitenkant met een zijdezachte binnenkant. Dat is precies zoals een smashed potatoe hoort te zijn. Deze smashed potatoes zijn heerlijk op smaak gebracht met knoflook, boter en peterselie, maar je kunt ze op smaak brengen met alles wat je lekker vindt. En echt, wat zijn zijn ze lekker! Serveer ze als bijgerecht bij een stukje vlees of vis en je hebt een heerlijk maaltje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Marjanne van Loon
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.