Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Ingrediënten

2 personen

Deze spaghetti aglio, olio e peperoncino, oftewel spaghetti met knoflook, olie en Spaanse peper, is echt een topper!  Want ook al doet de titel iets ingewikkelds vermoeden, deze spaghetti is super makkelijk om te maken. De eenvoud van deze spaghetti maakt ook wat het is. Pure smaken, geen gedoe en vooral genieten van de spaghetti. Serveer met een frisse salade en je hebt een topper van een maaltijd. Buon appetito! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Brosse citroenkoekjes Brosse frisse citroenkoekjes
Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Bertien Damhuis
  • Stephanie Giovanna
  • Foody redactie
  • Muriël Moraal
  • Sophie Driscart
  • Claudia Ahlers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.