Speculaas boterkoek met amandelschaafsel

Speculaas boterkoek met amandelschaafsel

Ingrediënten

Boterkoek is heerlijk! En met slechts een paar kleine aanpassingen maak je daar een onwijs lekkere sinterklaasboterkoek van. Net als de basisversie van de boterkoek is deze speculaas boterkoek binnenin heerlijk smeuïg en aan de buitenkant nog licht knapperig. De perfecte traktatie voor tijdens de koude decemberdagen!
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 30-40 minuten | Afkoelen: minimaal 6 uur 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.