Speculaasbrokken

Foody Redactie


Speculaas kun je natuurlijk het hele jaar door krijgen, maar toch is het deze tijd van het jaar het meest populair.  Speculaas en speculaaskruiden horen toch echt bij de winter, bij december, bij de feestelijkste periode van het jaar. Er is niets lekkerder dan zelfgebakken speculaasbrokken. Voor een beetje extra crunch zijn aan deze speculaasbrokken lekker wat cacaonibs en hazelnootjes toegevoegd. Heerlijk om van te snoepen op sinterklaasavond! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.