Speltbrood met noten en rozijnen

Speltbrood met noten en rozijnen


Zelf brood bakken moeilijk? Niets is minder waar. Je moet wat geduld hebben, maar moeilijk is het zeker niet. Met dit receptje maak je een heerlijk speltbrood met noten, rozijnen en kaneel. Niets lekkerder dan een lekker vers sneetje brood toch? Garneer het speltbrood eventueel nog met wat havervlokken alvorens je deze de oven in schuift. Yum! Besmeer met een flinke laag roomboter en smullen maar! 

Voorbereidingstijd: 25   Rijstijd: 2 uur   Oventijd: 35 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Louella van Giesen
  • Willemijn Schot
  • Astrid Marsman
  • Marcelline Piscador
  • Madieke van der Zee
  • Wil Joop
FoodBlogSwap: Rozijnen speltbrood van Marion
 6
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Muffins met citroen en bramen
 4
Foody redactieFoody redactie
Zelf speltbrood bakken
 23
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.