Speltbrood met walnoten

Speltbrood met walnoten


Dit speltbrood met walnoten is ideaal om mee te ontbijten of lunchen. Door de juiste ingrediënten is het brood heel lekker en onwijs voedzaam. Als je niet van walnoten houdt kun je die natuurlijk ook weg laten. Haal het brood na het bakken uit de vorm en laat het afkoelen op een rooster. Geniet ervan! Let er wel op dat zelfgebakken brood het lekkerst is op de dag dat je het gebakken hebt en de dag daarna.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Lilian.ammerlaan
  • Madieke van der Zee
  • Pascale Schruers
  • Sieglinde David
Muffins met citroen en bramen
 4
Foody redactieFoody redactie
Speltbrood recept
 26
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Speltbrood met noten en rozijnen
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Recept: broodje veggie-overload
 5
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
FoodBlogSwap: Rozijnen speltbrood van Marion
 6
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.