Speltcrackers met tomaat, ricotta & pesto

Speltcrackers met tomaat, ricotta en pesto


Met dit recept maak je een heerlijke amandelpesto met munt. Lekker op een speltcracker samen met tomaat en ricotta. Echt een magisch lunchgerecht. De tomaten worden geroosterd in de oven met wat olijfolie en zeezout. Beleg de crackers met een royale laag ricotta, de tomaten en de pesto, nog wat zwarte peper erover en genieten maar.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
  • Tessa Stavast
Club Mozzarella
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 16
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.