Spinazie risotto met blauwe kaas
Dit recept voor spinazierisotto met blauwe kaas is superlekker en nog makkelijk ook. Ik ben niet heel erg dol op blauwe kaas, maar een klein beetje in een warm gerecht vind ik wel lekker. Gorgonzola vind ik nog het smakelijkst: die is vrij mild en vind ik veel lekkerder dan bijvoorbeeld Roquefort. Houd je nu helemaal niet van blauwe kaas dan zou je deze risotto ook met feta of geitenkaas kunnen maken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |