Spinaziesoep met mascarpone
Soepen zijn heerlijk en je kunt ze op veel verschillende tijden eten. Ze zijn lekker als lichte lunch, maak een goed gevulde soep als hoofdgerecht óf je eet het als voorgerechtje. Deze spinaziesoep met mascarpone en geroosterde pijnboompitjes is een heerlijk begin van een diner. In amper twintig minuutjes staat dit lekkere voorgerechtje al op tafel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |