Spitskool in bladerdeeg

Foody Redactie


Ben je gek op ovenschotels en op spitskool? Dan is dit gerechtje zeker de moeite waard eens te maken. Het is deze keer geen ovenschotel met gehakt en aardappelpuree, maar een heerlijke schotel met spitskool, gehakt, appel en bladerdeeg. Deze ovenschotel is super makkelijk om te maken. En aangezien alle ingedïenten rauw in de schotel gaan, is de voobereidingstijd vrij kort. Simpel, snel en heel erg lekker dus! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.