Spitskool uit de wok met spekjes

Foody Redactie


Spitskool is een heerlijk frisse groente met een zachte smaak. Je kunt deze groente natuurlijk koken, maar het is ook heel lekker om het te wokken. Weer eens iets anders! Lekker met wat uitgebakken spekjes erdoor. Je kunt dit gerechtje een zomerse draai geven door er ananas aan toe te voegen, maar als je daar niet van houdt, kun je het ook gewoon zo eten. Schenk er een klein scheutje ketjap over en eet het met gebakken of gekookte aardappeltjes, of rijst. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ciska Maessen-Hommersom
  • Monique Betz
  • Bianca Silooy-Leungen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.