Steaksandwich
Deze steaksandwich is echt top! Nog lekkerder wordt de sandwich wanneer je een stuk bavette gebruikt in plaats van biefstuk. Bavette bevat namelijk ontzettend veel smaak wat deze sandwich zeker ten goede komt. Wat moet je doen? Bak het vlees in de pan of, met mooi weer, lekker op de bbq en laat even rusten. Verdeel wat kruidenboter over verwarmde broodjes, wat botersla en tot slot de mooi gesneden plakken vlees. Smullen gegarandeerd. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |