Stevige pannenkoekjes met gebakken banaan en honing

Stevige pannenkoekjes met gebakken banaan en honing


Gek op pannenkoeken? Deze stevige pannenkoekjes met gebakken banaan en honing is zeker een aanrader. De toevoeging van Brinta Oerganen, bestaande uit rogge, haver, gerst, tarwe en spelt, aan je beslag maakt dat deze pannenkoekjes écht voedzaam zijn. Top de pannenkoekjes af met wat plakjes gebakken banaan en genieten maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Gewoon wat een studentje 's avonds eet

Op mijn blog inspireer ik jou (en heel veel anderen) iedere avond met mijn simpele avondeten. Enjoy!

Kip Kerrie met rijst Kip Kerrie met Oosterse kipkru...
Tosti met gegrilde kip, kaas, gegrilde paprika en kruiden Tosti met gegrilde kip, kaas,...
Groene curry met kabeljauw, snijbonen en zelfgemaakt naanbrood Groene curry met kabeljauw, sn...
Meer van gwesse.nl

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Tonia Helder
  • Melanie van Meerloo
  • Marcha Van Nooy
  • Wouter De Kamp
  • Brinta
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.