Stokbrood gevuld met gehakt en mozzarella

Foody Redactie


Gevuld stokbrood is echt comfort food. Je kunt dit natuurlijk in de supermarkt halen of bij de slagen, maar je kunt het ook gewoon zelf maken. Dit stokbrood gevuld met gehakt en mozzarella is echt heel lekker. Een ideale maaltijd voor op een lazy sunday om lekker op de bank op te eten, maar je kunt het na het bakken ook in stukjes snijden en serveren als (borrel)hapje. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Alleblasmaaike
  • Wwemama Jansen
  • Melanie Cremers
  • Louise Van Der Kelen
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.