Stokbroodjes met geitenkaas en spek

Snelle basis groentesoep


Dit stokbroodje met geitenkaas en pijnboompitjes is echt heel lekker. Omwikkel het broodje met spek en je hebt een heerlijk hapje voor op een feestje. Je kunt dit hapje ook prima serveren als voorgerechtje. Leg op een bordje een handje rucola en serveer daar de toast met geitenkaas op. Eet het lauwwarm, dan is dit hapje op z'n lekkerst! Genieten maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bob Huitink
  • Anouk van Zoonen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.