Stoofpeertjes Punch
Gek op stoofpeertjes en op heerlijke cocktails? Dan is deze stoofpeertjes punch met port, whisky en kaneel zeker het proberen waard! What to do? Carameliseer de stoofpeertjes in de pan met rietsuiker en port. Haal van het vuur, voeg kaneel en wat citroensap toe en zet dit twee dagen afgesloten in de koelkast. Na twee dagen heb je een heerlijke infusion met whisky en stoofpeertjes. Voeg wat ijs toe, een in whisky gedrenkt stoofpeertje en een kaneelstokje en je hebt een heerlijke cocktail. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Caroline heeft sinds drie jaar de cocktailsite Cocktailicious.nl. Hier deelt ze haar voorliefde...
Volg CocktailiciousFlamingo Colada Baby | |
Irish Spring Sour | |
Rabarcello Cosmo |