Stoofperen met Coebergh en kaneel

{Kerst Tip} Mam’s stoofpeertjes

Ingrediënten

4 personen

Stoofpeertjes, héérlijk zijn ze! En met de kerstdagen mogen stoofperen natuurlijk niet ontbreken. Deze stoofpeertjes worden bereid met Coebergh, een heerlijke vruchtenjenever op basis van rood fruit. Serveer de stoofpeertjes als bijgerecht met gebakken aardappeltjes en een stuk wild vlees. Of als dessert met yoghurt of een bolletje ijs. Klinkt goed toch? Enjoy! 

Voorbereiding: 10 min, wachttijd: 75 min

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Stoofperen zonder suiker
 9
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Kruidnoten crumble
 4
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Stoofpeertoetje
 1
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.