Stoofschotel met zoete aardappel, kikkererwten & koolrabi

Groen in het seizoen: stoofschotel met zoete aardappel, kikkererwten en koolrabi


Wij houden van curry's en stoofschotels en het is ontzettend makkelijk om zo'n gerecht vega of vegan te maken. Wat groentes en een paar basiskruiden en je bent er al. Daarom delen we graag dit heerlijke recept met zoete aardappel, kikkererwten en koolrabi met jullie.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foodbuddhy
  • Judith Ridder
  • Judith Romijn
  • Jolien Assink
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Leonneke Van Der Voort
  • Annerieke Westland
  • Wouter De Kamp
  • Judith Bandell
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.