Stoofvlees met rode wijn
Stoofvlees met rode wijn is een ideaal recept in periodes van koud, nat en herfstig weer. Omdat je op deze dagen toch niet staat te springen om buiten te zijn heb je alle tijd om op deze stoofpot te wachten. Het recept is ideaal als je eters krijgt. Het vlees kun je lang van te voren voor te bereiden, zodat het alleen nog even door moet warmen als je eters arriveren. Serveer het stoofvlees met een stevige aardappelpuree.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |