Stroopwafelcake met mascarponetopping
Deze heerlijke stroopwafelcake komt uit het boek Snelle klassiekers met een twist van Brenda Kookt. Helemaal niet moeilijk om te maken en zeker de moeite waard. Al helemaal als je dol bent op stroopwafels. Top af met een lekkere laag mascarponecrème, wat verkuimelde stroopwafels en smullen maar. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60-75 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |