Suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten

Suikervrij chocolade bananenbrood met bosvruchten

Ingrediënten

Vandaag een heerlijk glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten van gastblogger Simone van Simone's Kitchen. Bananenbrood, of bananencake, is echt een fantastisch om te maken wanneer je met overrijpe bananen zit. Deze zijn namelijk essentieel bij het bakken van zo'n cake. Ze geven een heerlijke smaak af. Lekker een plak bij een kop koffie of thee. Wil je het nóg lekkerder? Serveer de cake dan met een handje gehakte hazelnoten. Zalig! Enjoy.

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Pompoenlasagne met geitenkaas Pompoenlasagne met geitenkaas
Haverkoekjes Haverkoekjes
Zoete aardappelsalade met feta en kikkererwten Zoete aardappelsalade met feta...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Patrizia Esposito
  • Maud Vliegen
  • Sjors van Tongeren
  • Mariska de Roos
  • Erik Hoekman
  • Wil Banda
  • Foody redactie
  • Stéphanie de Geus
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.