Suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten

Suikervrij chocolade bananenbrood met bosvruchten

Ingrediënten

Vandaag een heerlijk glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten van gastblogger Simone van Simone's Kitchen. Bananenbrood, of bananencake, is echt een fantastisch om te maken wanneer je met overrijpe bananen zit. Deze zijn namelijk essentieel bij het bakken van zo'n cake. Ze geven een heerlijke smaak af. Lekker een plak bij een kop koffie of thee. Wil je het nóg lekkerder? Serveer de cake dan met een handje gehakte hazelnoten. Zalig! Enjoy.

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Pina colada smoothie Piña Colada smoothie
Vegetarische quesedillas met avocado Vegetarische quesedillas met a...
Vegetarische saucijzenbroodjes Vegetarische saucijzenbroodjes
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Patrizia Esposito
  • Maud Vliegen
  • Mariska de Roos
  • Erik Hoekman
  • Wil Banda
  • Foody redactie
  • Stéphanie de Geus
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.