Tagliatelle met Italiaans stoofvlees

Tagliatelle met Italiaans stoofvlees

Ingrediënten

6 personen

Dit gerecht is echt de ultieme comfort food op een koude regenachtige herfstdag. Deze tagliatelle  met Italiaanse stoofvlees kost wat tijd om te maken maar het resultaat is echt heerlijk. Laat het vlees 3 tot 4 uur stoven en serveer er wat lekkere ciabatta bij! Eetsmakelijk!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Kip met een toastkorst en een aardappeltaartje Kip met een toastkorst en een...
Champignonsoep met lente-ui (video) VIDEO: Champignonsoep met lent...
Nacho’s met gehakt Nacho’s met gehakt
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Netty Boender-Hania
  • Scootershop DE Vries
  • Ineke Elzendoorn
  • Harm Dekens
  • Katja Cocco
  • Ciska Brantz Bierens
  • Louise Van Der Kelen
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.