Tapas Gehaktballetjes in tomatensaus

Tapas Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten

4 personen

Als je wel eens tapas hebt gegeten in een tapasrestaurant, dan ben je misschien wel bekend met bondiga's. Dit zijn heerlijk kruidige gehaktballetjes in een lekkere tomatensaus. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn gelukkig niet moeilijk te maken en zijn een heerlijke snack voor 's avonds bij de televisie of als hapje op een feestje. Je brengt ze op smaak met komijn, chilivlokken, knoflook en ui. Zo simpel is het! 

 

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Judith van Wolven
  • Ingrid Koopman
  • Chantall van Holten
  • Emile
  • Sylvia Ophof-Klaster
  • Sandra Beijdorff
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.