Tarte tatin met peer en blauwe kaas

Tarte tatin met peer en blauwe kaas

Ingrediënten

Dat zoet heel goed samen kan gaan met hartig bewijst deze tarte tatin met peer en blauwe kaas. De combinatie van het knapperige bladerdeeg, de zachte frisse peren, de volle karamel en de pikante smaak van de blauwe kaas vormen een smaakvol geheel. Niet zo’n fan van blauwe kaas? Serveer de tarte tatin dan met een bolletje vanille-ijs of romige mascarpone. De karamel en de peren kun je al iets van te voren maken. Zo hoef je na het hoofdgerecht de peren alleen nog maar te bedekken met het bladerdeeg en dan kan de taart de oven in! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Malu Derhaag-Ogg
  • Foody redactie
Tomaten Tarte Tatin
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Tarte tatin met uien van Miljuschka
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.