Tarte tatin met zoetzure ui, boerenkool & knoflookroom
Opzoek naar een verrassend vegetarisch voorgerecht? Dan is de tarte tatin met zoetzure ui zeker een aanrader. Een apart gerechtje met een originele manier van boerenkool eten. Het zoete van de ui is heerlijk samen met het knapperige van de bladerdeeg, dat gecombineerd met de boerenkool en knoflookroom maakt het speciaal. Kortom een heerlijk winters gerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |