Tarte tatin met zoetzure ui, boerenkool & knoflookroom

Tarte tatin met zoetzure ui, boerenkool en knoflookroom

Ingrediënten

4 personen

Opzoek naar een verrassend vegetarisch voorgerecht? Dan is de tarte tatin met zoetzure ui zeker een aanrader. Een apart gerechtje met een originele manier van boerenkool eten. Het zoete van de ui is heerlijk samen met het knapperige van de bladerdeeg, dat gecombineerd met de boerenkool en knoflookroom maakt het speciaal. Kortom een heerlijk winters gerecht.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Tarte tatin met uien van Miljuschka
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Tomaten Tarte Tatin
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.