Thaise Visspiesen

Thaise Visspiesen

Ingrediënten

4 personen

In de zomer is er niets lekkerder dan lekker buiten eten. De barbecue aan en lekker genieten. Aan salades en vlees ontbreekt het natuurlijk niet, maar een lekker visje op z'n tijd van de barbecue is ook heerlijk. Neem bijvoorbeeld deze Thaise visspiesen. Super gemakkelijk om te maken en zo ontzettend lekker! Laat de vis van tevoren minimaal twee uur marineren in een dressing van  sojasaus, sesamolie, vissaus, citroensap, peterselie, knoflook en rode peper. Bak de spiesjes vervolgens in 5-7 minuten op de barbecue en genieten maar. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Astrid Toussaint
  • Dimitri Kwekkeboom
Thaise wok garnalen
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Fast & Fresh: Thaise mosselen
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Thaise Mosselen
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.