Toad in the hole

Foody Redactie


Toad in the hole is een heerlijk Brits gerecht en bestaat uit worstjes die in een Yorkshire pudding worden gebakken, geserveerd met uienjus. Het lijkt op het eerste gezicht een vreemde combinatie, maar het is echt een heerlijk comfortfood maaltje. En die uienjus..., die zou je het liefst overal wel bij willen eten. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 2 uur, Baktijd: 25 min. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wibbe
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.