Tonijntartaar met wasabi mayonaise

Kerst voorgerecht: Tonijntartaar met wasabi mayonaise


Nog steeds aan het twijfelen over welk voorgerechtje te serveren met Kerst? Met deze tonijntartaar met wasabi mayonaise zorg je voor een lekkere frisse én lichte start van het kerstdiner. De tartaar van tonijn heeft een Aziatisch tintje door de toevoeging van sojasaus en sesamolie. Yum!! Het sap van de limoen maakt het lekker fris en zorgt er tegelijk voor dat het de smaak van de pittige wasabi mayonaise iets afzwakt.  Geniet ervan. 

Dit recept is Voedselzandloper proof als je slagroom achterwege laat.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Steven Saen
  • Ria Jacobs
  • Melanie van Meerloo
  • Gourmand
  • Maartje
  • Kim Van Der Linden
  • Hettie Visser
  • Irene van Waarde
  • Foody redactie
  • Sandra Langeveld
Snelle basis groentesoep
 14
Foody redactieFoody redactie
Tonijnburgers
 8
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Foody Redactie
 8
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 20
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.