Torta della nonna

Torta della nonna

Ingrediënten

Torta della nonna ofwel, taart van oma, is een heerlijke Italiaanse taart van korstdeeg met een vulling van banketbakkersroom en ricotta. Bestrooi de taart nog met wat pijnboompitjes en hij is klaar om de oven in te gaan. De pijnboompitjes combineren fantastisch met de romige vulling. Bestrooi de taart voor het serveren rijkelijk met wat poedersuiker en genieten maar. 

Bereidingstijd: 60 min | Oventijd: 40 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
Happy birthday to me en Torta caprese
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Torta caprese (chocolade amandeltaart)
 20
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Italiaanse citroentaart
 16
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Torta di cioccolata en Serve with Cream
 1
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.