Torta della nonna

Torta della nonna


Torta della nonna ofwel, taart van oma, is een heerlijke Italiaanse taart van korstdeeg met een vulling van banketbakkersroom en ricotta. Bestrooi de taart nog met wat pijnboompitjes en hij is klaar om de oven in te gaan. De pijnboompitjes combineren fantastisch met de romige vulling. Bestrooi de taart voor het serveren rijkelijk met wat poedersuiker en genieten maar. 

Bereidingstijd: 60 min | Oventijd: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 19
Foody redactieFoody redactie
Italiaanse citroentaart
 15
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.