Trappistenstoofvlees met paddenstoelen

Trappistenstoofvlees met paddenstoelen

Ingrediënten

4 personen

Stampotten en stoofvlees zijn heerlijk in het najaar. Maar deze heerlijke Trappistenstoofschotel kun je ook prima serveren met de Kerst. Een goede stoofschotel gecombineerd met puree en groeten, ultiem comfortfood! Deze stoofschotel word gemaakt met Trappistenbier, echter merk je van de alcohol in dit gerecht helemaal niets meer. Het vlees staat uren te sudderen dus ook met kids kun je dit gerecht prima eten. Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 30 min | Stooftijd: 180 min 

 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Annabel Keesmaat
  • Jan Schouw
  • Bart van der Helm
  • Emile
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.