Tropische calippo’s
Vroeger at ik heel vaak Calippo’s, je weet wel van die drukijsjes die altijd lekten aan de onderkant, yummy! Voor mijn verjaardag kreeg ik 2 setjes met mallen om zelf Calippo’s te maken en het idee is heel simpel. Je maakt een vulling voor je ijsje en dat giet je in de mal. Je druk de flexibele dop erop en na een nachtje in de vriezer zijn ze klaar om gegeten te worden. Op deze manier kun je ook hele verantwoorde ijsjes maken. Deze gezonde ijsjes zijn perfect voor de kleine lekkerbekken onder ons, ze zien er leuk uit en ze zijn nog gezond ook.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |