Tuinbonenspread met geitenkaas

Tuinbonenspread met geitenkaas


Benieuwd hoe de lente smaakt? Dan moet je echt deze tuinbonenspread met geitenkaas en munt proberen: fris, licht & heerlijk zacht! Het gebruik van verse tuinbonen is het enige nadeel aan deze té lekkere spread. De tuinbonen moet je namelijk doppen, vervolgens even kort koken en dan dubbel doppen. Maar echt, dat is het allemaal waard! Serveer de frisse spread op een (desem)broodje. Besprenkel deze vooraf eventueel met wat olijfolie en laat hem een paar minuten knapperig worden in de oven. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Honing mosterd dressing
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Oh boy! Boerenkoolspread
 3
PhilippineLiefde voor Lekkers
Zoetzuur van pompoen
 5
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.