Tulband kruidcake

Muffins met citroen en bramen


Deze kruidcake gemaakt met kaneel, gemberpoeder en nootmusktaat is echt super! Hij is niet zoet, maar wel lekker licht pittig door de kruiden. De cake is ook nog eens super makkelijk te maken, je mixt de ingredienten en de oven doet de rest. Makkelijker kan niet! Tip: Wist je dat deze cake ook heerlijk is als dessert? Een plakje van deze cake combineert heel goed met een bolletje vanille ijs en karamelsaus. Yumm! Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Karen Buskens
  • Marcel Kappert
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.