Turks brood pizza met pittig gehakt

Fresh & Easy: Turks brood pizza met pittig gehakt


Dit is geen recept voor een échte Turkse pizza, maar voor een Turks brood pizza. Hierbij wordt het Turkse brood gebruikt als bodem voor de pizza. Dit scheelt weer een hoop tijd. Turks brood is heerlijk luchtig en wordt in de oven lekker knapperig, perfect dus om als bodem te gebruiken. De Turkse pizza is zo al lekker, maar ook lekker met een soep ernaast. Snijd de pizza in reepjes en je hebt een lekker hapje voor bij de borrel. Lekker veelzijdig dus.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 30 min + 20-25min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Alleblasmaaike
Makkelijke Maaltijd: Turkse Pizza | Lahmachun
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 2
Foody redactieFoody redactie
Glutenvrije pide met gehakt
 13
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.