Van Dobben kroket

Foody Redactie


Houd je van Van Dobben kroketten? Met dit recept kun je deze lekkere snack vanaf nu gewoon thuis maken. Met een paar handige tips smaken jouw homemade kroketten straks nog veel lekkerder. Let wel even op: Als je de kroket in de vriezer hebt bewaard, laat hem dan eerst ontdooien voor je hem bakt. Zo krijgt hij een mooie krokante korst en wordt de ragout lekker zacht en romig.

Los van de 6 uur opstijftijd ben je er in een half uur mee klaar.


Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.