Vegan chiazaad pudding met bosbessen
Toetjes, altijd lekker! Mits er een goede balans is tussen suiker en vetten. Neem bijvoorbeeld deze vegan chiazaad pudding met bosbessen. Een heerlijk fris, zacht/zoete pudding. Super lekker en ook nog een super simpel om te maken. Serveer het toetje met wat blauwe bessen en citroensap. Of als je van zoet houdt, met wat aardbeien en maple syrup. Enjoy!
Tip: maak deze pudding de avond van tevoren of 's ochtends. De pudding moet minimaal 4uur koelen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |