Vegan enchiladas

Vegan enchiladas


De Mexicaanse keuken is toch wel één van de lekkerste keukens ter wereld. Quesedilla’s, nacho's of burrito’s het is allemaal heerlijk! Maar het moest toch ook eens een keer tijd worden voor vegan enchiladas. Nu maak je enchiladas normaal gesproken met een vulling van kip of gehakt en on top wordt er kaas en zure room geserveerd. Maar omdat dat niet bepaald vegan is, zijn deze enchiladas gemaakt met linzen als vleesvervanger. Serveer met een lekkere lik guacamole en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Snelle basis groentesoep
 38
Foody redactieFoody redactie
The Lion Cheats – Enchiladas
 12
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Snelle Enchiladas
 9
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Recept: vegan wentelteefjes
 12
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.