Vegan enchiladas
De Mexicaanse keuken is toch wel één van de lekkerste keukens ter wereld. Quesedilla’s, nacho's of burrito’s het is allemaal heerlijk! Maar het moest toch ook eens een keer tijd worden voor vegan enchiladas. Nu maak je enchiladas normaal gesproken met een vulling van kip of gehakt en on top wordt er kaas en zure room geserveerd. Maar omdat dat niet bepaald vegan is, zijn deze enchiladas gemaakt met linzen als vleesvervanger. Serveer met een lekkere lik guacamole en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |