Vegetarische groenteballetjes met aioli
Met de juiste ingrediënten kun je zelf heerlijke groenteballetjes maken die niet uit elkaar vallen. Men neme een stevig ingrediënt wat ook volume aan de balletjes geeft. In het geval van dit groenteballetjes recept is dat bulgur en panko. Peulvruchten zijn ook een hele goede toevoeging. Kikkerwten bijvoorbeeld. En gebruik geen waterige groenten. Deze groenteballetjes zijn perfect voor bij de borrel met aioli om in te dippen. Maar ook lekker met pasta en tomatensaus. Of op een wrap met de zelfgemaakte aioli, de groenteballetjes en wat frisse tomatensalade. Top om mee te variëren dus.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |