Vegetarische pot pie met pompoen

Vegetarische pot pie met pompoen


Pot pie, yum!! Oftewel, een heerlijke stoof die je in bakjes schept en afdekt met bladerdeeg. Vervolgens de oven in en goudbruin afbakken. Dan heb je dus een hartige taart in een potje. Zo lekker! Deze pot pie is anders dan anderen, want dit is namelijk de vegatarische variant gemaakt met onder andere pompoen en vegetarisch gehakt. Minstens net zo lekker! Serveer de pot pie met witte rijst, bulgur of farro en smullen maar. Enjoy! 

Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 30 min, Oventijd: 25-30 minuten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Tivall
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Fastfood Friday: Meat Pie
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 14
Foody redactieFoody redactie
Ottolenghi’s Pompoen Worteltaart
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.