Vegetarische wellington
Ik heb genoeg vegetarische vrienden en voor hen is het geen feestje om een grote homp vlees op tafel te zien verschijnen. Beef wellington is dan wel mooi en imposant, maar echt vegavriendelijk is het niet. Daarom probeerde ik er een veggieversie van te maken, en dat is prima gelukt! Heerlijk gevuld met noten, pompoen, sjalotjes en blauwe kaas. Daar laat je voortaan je stukje vlees wel voor staan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |