Veldsla met geroosterde spruitjes & blauwekaasdressing
Spruitjes, you hate it or love it. Deze groene groente staat bekend om zijn bittere smaak. Je moet er maar van houden dus. Maar deze spruitjes zitten bomvol Vitamine C en zijn echt super in verschillende gerechten. Gewokt, gekookt in een stamppot, het kan allemaal. Maar kies dit keer eens voor geroosterde spruitjes voor in de sla. Heerlijk met walnoten en blauwekaasdressing. Als je nog niet van spruitjes houdt, komt daar nu verandering in. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |